24 فروردین 1404

مشخصات فنی اواتار 11

جزئیات کراس‌اوور برقی لوکس بهمن موتور برای ایران.

شرکت بی ام کارز، به عنوان یکی از زیرمجموعه‌های گروه بهمن، مشخصات فنی کامل خودروی برقی جدید خود، اواتار 11، را منتشر کرد.

این اقدام، گامی در جهت معرفی و عرضه احتمالی این کراس‌اوور تمام برقی در بازار خودروی ایران به شمار می‌رود. اواتار 11 با تکیه بر فناوری‌های نوین و مشخصات قابل توجه، به عنوان یک گزینه جدید در سگمنت خودروهای برقی لوکس و پیشرفته مطرح می‌شود.

مشخصات فنی و قوای محرکه اواتار ۱۱

این خودرو به سیستم چهار چرخ متحرک مجهز است که نیروی آن از طریق دو موتور الکتریکی تأمین می‌شود. موتور الکتریکی جلو دارای حداکثر قدرت 195 کیلووات و حداکثر گشتاور 280 نیوتن‌متر است. موتور الکتریکی عقب نیز حداکثر قدرت 230 کیلووات و حداکثر گشتاور 370 نیوتن‌متر تولید می‌کند. مجموع قدرت ترکیبی این دو موتور به 425 کیلووات (معادل 569.5 اسب بخار) و گشتاور کلی آن به 650 نیوتن‌متر می‌رسد. این مشخصات فنی، شتاب صفر تا صد کیلومتر بر ساعت 4.5 ثانیه‌ای را برای اواتار 11 فراهم می‌کند.

باتری، پیمایش و شارژ

انرژی مورد نیاز اواتار 11 توسط یک بسته باتری از نوع لیتیوم سه‌تایی (Ternary Lithium) با ظرفیت 116 کیلووات ساعت تأمین می‌گردد. بر اساس استاندارد CLTC، این خودرو قادر است با یک بار شارژ کامل، مسافتی معادل 700 کیلومتر را طی کند. فرآیند شارژ کامل باتری با استفاده از شارژرهای AC، حدود 12.5 ساعت به طول می‌انجامد. در صورت استفاده از شارژرهای سریع DC، شارژ باتری از 30 درصد تا 80 درصد تنها 35 دقیقه و از صفر تا 80 درصد حدود 45 دقیقه زمان خواهد برد.

ابعاد، شاسی و سیستم تعلیق

اواتار 11 دارای ابعادی برابر با 4880 میلی‌متر طول، 1970 میلی‌متر عرض و 1601 میلی‌متر ارتفاع است. فاصله بین دو محور این خودرو 2975 میلی‌متر و وزن خالص آن 2365 کیلوگرم اعلام شده است. سیستم تعلیق در محور جلو از نوع دو جناغی و در محور عقب از نوع چند اتصالی (Multi-link) است. ترمزهای چهار چرخ دیسکی خنک‌شونده بوده و سایز تایرهای آن 265/40R22 می‌باشد. فرمان این خودرو نیز از نوع برقی (EPS) است و از سیستم بازیابی انرژی ترمز بهره می‌برد.

تجهیزات ایمنی و کمکی راننده

بی ام کارز لیست کاملی از تجهیزات ایمنی و سیستم‌های کمک‌راننده را برای اواتار 11 در نظر گرفته است. از جمله این امکانات می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

سیستم ترمز ضد قفل (ABS) به همراه توزیع الکترونیکی نیروی ترمز (EBD)

سیستم کمکی ترمز (BA)

ترمز پارک برقی (EPB) به همراه سیستم توقف خودکار (Auto Hold)

سیستم کنترل کشش (TCS)

سیستم کنترل پایداری الکترونیکی (ESC)

سیستم کنترل حرکت خودرو در سراشیبی (HDC)

سیستم پایش لحظه‌ای فشار باد تایرها (TPMS)

سیستم حفاظت از سرنشینان در برابر گیر کردن شیشه بالابر (Anti Pinch)

کیسه‌های هوای راننده و سرنشین جلو، کیسه‌های هوای جانبی و کیسه‌های هوای پرده‌ای

سیستم اتصال صندلی کودک (ISOFIX)

چراغ روشنایی در روز (DRL) و تنظیم ارتفاع چراغ‌های جلو به صورت برقی

سیستم ضد واژگونی (ROM)

کمربندهای ایمنی پیش‌کشنده برای صندلی‌های جلو و عقب

سیستم هشدار برای عابر پیاده در سرعت تا 30 کیلومتر بر ساعت

سیستم تشخیص مانع پیرامون خودرو با دوربین هوشمند حساس به سرعت (قابلیت تشخیص نقاط کور)

انتشار این مشخصات فنی جامع، نشان از برنامه شرکت بی ام کارز برای معرفی یک محصول مدرن و رقابتی در بازار رو به رشد خودروهای برقی ایران دارد. جزئیات مربوط به زمان دقیق عرضه و قیمت نهایی این خودرو متعاقباً اعلام خواهد شد.

منبع: خودرو بانک
خدمات برآورد

برآورد

حساب من