17 بهمن 1403

مدیریت ایران خودرو به کروز رسید !

بعد از ۴۶ سال دولت از مدیریت ایران‌ خودرو  خارج شد.

پس از مدت‌ها گمانه‌زنی و انتظار، سرانجام سهامداران ایران‌خودرو در جلسه‌ای طولانی که با حواشی زیادی همراه بود، اعضای جدید هیئت‌مدیره این شرکت را انتخاب کردند و عملاً اداره این خودروساز بزرگ به بخش خصوصی واگذار شد.

این تصمیم می‌تواند نقطه عطفی در صنعت خودروسازی کشور محسوب شود. این جلسه که قرار بود ساعت 9 صبح امروز شروع شود، بالاخره پس از ساعت‌ها تاخیر و حتی درگیری در بین حاضرین در این جلسه، با حضور بیش از 50 درصد آغاز شد و حدود ساعت 18:30 تصمیم نهایی در مورد 5 جایگاه اصلی اعلام شد.

جلسه مجمع عمومی ایران‌خودرو که امروز چهارشنبه 17 بهمن‌ماه 1403 برگزار شد، از همان ابتدا با تأخیرهایی همراه بود. در حالی که ۵۱.۷۹ درصد از سهامداران در این نشست حضور داشتند، برخی از سرمایه‌گذاران خرد نسبت به روند برگزاری و ترکیب هیئت‌رئیسه اعتراض‌هایی مطرح کردند. علاوه بر این، در شب قبل از برگزاری مجمع، نامه‌نگاری‌هایی انجام شده بود که بر حساسیت‌های این جلسه افزود و حتی ارگان‌هایی تلاش داشتند تا این جلسه برگزار نشود.

پس از ساعت‌ها بحث و گفتگو، در نهایت پنج شرکت به عنوان اعضای جدید هیئت‌مدیره ایران‌خودرو معرفی شدند. این شرکت‌ها شامل:

▪️شرکت خدمات گستر صبا انرژی

▪️شرکت سرمایه گذاری گنجینه ایرانیان (کروز)

▪️شرکت بهینه ساز بهمن (کروز)

▪️شرکت اعتبار آفرین (کروز)

▪️شرکت سرمایه گذاری ملی ایران

 

 

 

این تحول مهم در ایران‌خودرو، به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان منطقه، می‌تواند مسیر جدیدی را برای این صنعت در کشور رقم بزند. حال باید دید که با این تغییر مدیریت، آیا مشکلات پیشین این شرکت کاهش خواهد یافت و آیا کیفیت و بهره‌وری در آن افزایش خواهد یافت یا خیر.

منبع: برآورد
برچسب ها: آخرین خبرها
خدمات برآورد

برآورد

حساب من